اگر نوزادتان آلرژی دارد! در ۴ تا ۶ ماه اول زندگی نوزادتان، او را بجز با شیر خود با هیچ چیز دیگری تغذیه نکنید و سپس با ادامه دادن آن، به او غذاهای سفت نیز بخورانید، به این ترتیب اینطور بنظر می رسد که شانس بیشتری به نوزاد خود برای مبتلا نشدن به آلرژی غذایی می دهید. اگر شما بایستی نوزاد خود را قبل از چهار ماه، از شیر مادر بگیرید، احتمالاً شیرخشک هیدرولیزه شده بهتر از شیرخشک استاندارد از شیر گاو می باشد، حتماً با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.
آلرزی غذایی در نوزادان هر روزه بیشتر می شود چون با بیشتر شدن مراقبت های والدین و پزشکان از نوزادان، باعث می شود که نوزاد در اوایل زندگی خود کمتر در برابر باکتری ها و آلرژی های معمول قرار گرفته و سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف شده است. بااین حال باید این نکته را به خاطر داشت که آلرژی واقعی با حساسیت یا تحمل نکردن بعضی از غذاها متفاوت است، زیرا حساسیت یا تحمل نکردن باعث مشکلات ضعیف تری مثل گاز، تورم شکمی یا اسهال می شود.
در واقع تنها ۶ درصد از نوزادان و بچه ها با آلرژی های غذایی واقعی دست به گریبان هستند و خوردن بعضی از مواد غذایی، سیستم ایمنی بدن آنها را به عکس العمل وادار می کند. علایمی از جمله خارش شدید و اگزما تا مشکلات ناگهانی تنفسی و حتی شوک های خطرناک که زندگی نوزاد را تهدید می کند از جمله پیامد های ابتلا به این نوع آلرژی می باشند.
- ۹۹/۰۳/۱۱