تاثیر نویز: نتیجهی پژوهشهایی که در طول سالهای گذشته انجام گرفته است نشان میدهد، کسانی که به بیماری تینیتوس (وزوز گوش) مبتلا هستند هنگامی که تحت تاثیر نویز قرار دارند، راحتتر میتوانند بخوابند. برای آن دسته از افرادی که از نوع حاد بیماری تینیتوس رنج میبرند سمعکهای خاصی طراحی شده است که استفاده از آنها موجب میشود صداهایی مشابه با نویز سفید در گوش آن افراد پخش گردد. در این صورت تاثیر صداهای مزمنی که افراد مبتلا به بیماری تینیتوس به صورت مداوم در گوش خود احساس میکنند از بین رفته و آنها میتوانند با آرامش به خواب بروند.
جلسات رواندرمانی: از آن جایی که وزوز گوش میتواند بر کیفیت زندگیتان تاثیر بگذارد، این جلسات به شما کمک میکند که در طول روز بر اعصاب خود کنترل بیشتری داشته باشید و برای کاهش علائم روش زندگی خود را تغییر دهید.
درمان دارویی: داروها میتوانند برخی از علائمی را که تجربه کردید، سرکوب کنند. آمی تریپتیلین و نورتریپتیلین دو مورد از داروهای رایج درمان وزوز گوش است. مهم است بدانید که این داروها عوارض جانبی مانند خشکی دهان، تاری دید و مشکلات قلبی به همراه میآورند. وزوز گوش همچنین میتواند به خاطر فشار خون بالا و آسیب به سر باشد که باید درمان شوند.
مراقبت از سلامت روان: برخی از بیماران به علت افسردگی و اضطراب شدید وزوز گوش را تجربه میکنند، پس مراقبت از سلامت روان بخش مهمی از درمان گوش است.
- ۹۹/۰۳/۱۰